Tuinontwerp
Het maken van een tuinontwerp is noodzakelijk voor het verkrijgen van een goede basis bij de aanleg of renovatie van uw tuin. Na een vrijblijvend gesprek met u als onze opdrachtgever, en rekening houdend met uw wensen en een eventueel budget, maken wij allereerst een creatief en uniek schetsontwerp en een eventueel beplantingsplan. De kosten van dit ontwerp worden van tevoren met u afgesproken.
Het schetsontwerp spreken wij met u door zodat we eventueel naar wens veranderingen kunnen aanbrengen. Bij het schetsontwerp leveren wij een werkomschrijvende offerte. Hierin kunt u zien welke werkzaamheden wij zullen gaan uitvoeren en welke materialen er geleverd zullen worden met betrekking tot het ontwerp. Bij de keuze van de materialen proberen wij zoveel mogelijk rekening te met een goede prijs kwaliteit verhouding
Wanneer het schetsontwerp geheel naar uw wens is maken wij een definitieve tekening waarvan u zelf een gekleurde versie krijgt.
Wanneer u zich kunt vinden in het ontwerp en de bijbehorende offerte kunnen wij het ontwerp ook voor u uitvoeren. De kosten van het ontwerp vervallen dan.


Wist u dat?
Maarl tuinen een ontwerp kan maken voor u tuin? Wij laten u zien wat voor mooie opties u kunt met uw tuin en laten deze weer voor het hele jaar stralen.

Alle rechten onder voorbehoud.

Designd by Lecom
Teksten zijn eigendom van Maarl Tuinen Vijfhuizen