Renovatie

Met tuinrenovatie bedoelen wij dat (delen van) uw tuin, bijvoorbeeld door fors achterstallig onderhoud, flink wordt aangepakt.

Dit kan zijn snoeien, verplanten en/of rooien (vervangen) van bomen en/of heesters, rooien en herplanten van uw vaste plantenborder(s), opknappen van de grasmat, verbeteren van uw vijver, (deels) herbestraten van uw terras of oprit enzovoort.
Indien wenselijk kunnen tijdens de tuinrenovatie (enkele) wijzigingen in de indeling worden gerealiseerd. Een voorbeeld: de verhouding gazon en border kan worden aangepast. Ook is het dan eenvoudiger om bijvoorbeeld de border van goede plantenvoeding te voorzien. Het voordeel van tuinrenovatie is dat de contouren van uw tuin (grotendeels) in tact kunnen blijven en het geheel weer een frisse uitstraling geeft. Uw tuin kan weer een tijdlang mee.
Een tuinrenovatie kan eventueel over meerdere jaren worden verdeeld. Zo kunt u de kosten spreiden zonder al die tijd in de rommel te zitten. Kortom, er zijn meerdere opties mogelijk bij een door ons uit te voeren tuinrenovatie-plan.
Tevens leveren wij ook grond, zand en verdere materialen in overleg. Neem hierover vrijblijvend contact op
.

Alle rechten onder voorbehoud.

Designd by Lecom
Teksten zijn eigendom van Maarl Tuinen Vijfhuizen